L’Assemblea Nacional Catalana porta dissabte a la plaça dels Països Catalans l’espectacle “Amb pas decidit cap a l’estat propi”

Entrevista a Ramon Messeguer
http://www.ivoox.com/entrevista-messeguer-2013-07-03_md_2182689_1.mp3″ Descarrega’t l’entrevista

ANCLes seccions de Premià de Mar i Premià de Dalt de l’Assemblea Nacional Catalana porten aquest dissabte a les 7 de la tarda a la plaça dels Països Catalans l’espectacle de teatre i música titulat “Amb pas decidit cap a l’estat propi”, un espectacle que comptarà amb la participació de figures destacades de l’escena catalana com Montserrat Carulla, Toni Albà o el grup maresmenc “El Veïnat”. El coordinador de l’Assemblea Nacional Catalana de Premià de Mar, Ramon Messeguer, ha explicat a Premià Notícies que els artistes participen de manera altruista en aquest espectacle. Sobre l’escenari, Toni Albà posarà la vis còmica, Montserrat Carulla recitarà poesies i ‘El veïnat’ seran els encarregats de la vessant musical més festiva.

Hissada d’estelada a l’entrada de Premià de Mar

D’altra banda, el col·lectiu ‘Premià de Mar per la independència’ celebrarà un acte aquest dissabte per a hissar una bandera estelada a l’entrada sud de Premià de Mar. La bandera s’hissarà a les 12 del migdia de dissabte al giratori del Camí Ral que hi ha a l’alçada del torrent Malet.

Deixa un comentari