Un milió d’euros per al barri de Santa Anna-Tió el 2016

El nou edifici de l'ajuntament de Premià de Dalt

El nou edifici de l’ajuntament de Premià de Dalt

Premià de dalt ha pressupostat pel 2016 un milió d’euros per al barri de Santa Anna-Tió, una inversió adscrita en el pla de barris. A més, també s’invertirà en la millora dels parcs, els jardins i la via pública, en els horts socials que es faran a la Cisa i en la instal·lació de càmeres de seguretat lectores de matrícules a les entrades i sortides del poble. Segons informa El Punt-Avui, els comptes municipals preveuen destinar més de mig milió d’euros a les ajudes socials. A les àrees de Serveis a les Persones es milloren les programacions culturals d’Arrela’t i Escenarts; s’opta per dinamitzar el comerç i millorar el mercat municipal i el mercat ambulant i s’inverteix en turisme i promoció de la vila; es consoliden la gratuïtat dels llibres de text, el transport públics gratuït per a joves, gent gran i persones discapacitades, i el Pla 3000 –ajut de 3.000 euros a qui contracti desocupats del poble– i el de foment de l’emprenedoria amb ajuts de 1.500 euros a aturats que es fan emprenedors. El PSC, a l’oposició, va votar a favor dels comptes municipals, Crida Premià de Dalt hi va votar en contra, mentre que el PP va optar per abstenir-se.

2 Responses to Un milió d’euros per al barri de Santa Anna-Tió el 2016

  1. sergibene says:

    La CUP no està present com a tal al Ple, és Crida Premià de Dalt. Si no voleu entendre la diferència, com a Premià de Mar, com a mínim sigueu rigorosos.

    • xaviertg says:

      Tens raó. La confusió ve de la lectura de la notícia del Punt que parla de la CUP i no de Crida. Ja ho hem corregit. Entenem la diferència i sempre procurem ser rigorosos. Gràcies pel comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: