JOSEL SL pretén aixecar a Can Sanpere una construcció de dedicada a les noves tecnologies i diu que donarà llocs de treball

Premià Notícies

http://www.ivoox.com/premia-noticies-2013-04-09-migdia_md_1933762_1.mp3″ Descarrega’t l’informatiu

Avui al Premià Notícies:

Rafael Jiménez, advocat de JOSEL SL

Rafael Jiménez, advocat de JOSEL SL

L’empresa JOSEL SL manté que el seu projecte als terrenys de l’antiga fàbrica de Can Sanpere és la construcció d’una edificació dedicada a les noves tecnologies. Sense especificar si es tracta d’una fàbrica, l’advocat de l’empresa, Rafael Jiménez, ha dit aquest matí a Premià Notícies que el projecte donarà llocs de treball per a la ciutat.
Sobre la resposta popular davant l’anunci de l’enderroc de les naus de la fàbrica, l’advocat de JOSEL SL ha dit que no vivim a un país assembleari. Rafael Jiménez ha diu que els tribunals els han donat la raó i recorda que les resolucions judicials són d’obligat compliment per a tothom. Demanat sobre una possible negociació amb l’Ajuntament per una permuta de terrenys, Jiménez ha dit que l’empresa està disposada a escoltar propostes i decidir depenent del que se’ls digui. Respecte a els 4,2 milions d’Euros que JOSEL reclama a l’Ajuntament, Rafael Jiménez ha explicat que són en concepte de danys i perjudicis per no haver-los concedir la llicencia d’obres en el seu moment i que els tribunals tindran la darrera paraula.

Ahir dilluns van començar els treballs de millora de la xarxa d’aigua municipal del carrer Colom de Premià de Mar. Segons informa l’Ajuntament, les obres formen part d’un conjunt d’actuacions que s’aniran fent als carrers de la Plaça, Passatge d’en Manent, Eixampla, Esperança, Sant Joan, Joan Prim, Sant Pau i de l’Alfons. El pressupost dels treballs és de 264.000 amb l’IVA.

La regidoria de Promoció Econòmica de Premià de Mar impulsa l’anomenat Programa Empresa. Es tracta d’un cicle de xerrades adreçat a persones emprenedores a on es tractaran diverses qüestions relacionades amb el disseny i la planificació de nous negocis. Les conferències es faran cada dimarts a les naus de l’Antiga Fàbrica del Gas.

Satisfacció absoluta entre els organitzadors de la Festa dels 100 dies celebrada dissabte a la plaça Nova. L’alta participació en totes les activitats que es van realitzar al llarg de la jornada fa que els organitzadors vegin més que probable la continuïtat d’un acte que, a més, s’ha confirmat com a sostenible econòmicament.

Esports. L’entrenador del Club Esportiu Premià, Juan Carlos Torres, va dir ahir al Planetari que l’equip mereixia com a mínim un empat en la derrota del Premià al camp del Llefià. Els premianencs van perdre el passat diumenge per 2 gols a 1 en un partit que va estar marcat per la primera mala meitat dels homes de Juan Carlos Torres.

El temps. El servei Meteomar del Consell Comarcal del Maresme informa que tot i que quedaran alguns núvols prims en general dominarà el sol a tota la comarca durant la resta de la jornada. Les temperatures encara pujaran una mica més, amb màximes que aniran dels 18 als 20 graus mentre que les mínimes han oscil•lat entre els 8 i els 12. Per demà dimecres s’espera que l’ambient serà assolellat a tota la comarca durant el matí mentre que durant la tarda apareixeran núvols alts i mitgencs que mig taparan el cel. Les temperatures es mantindran sense canvis importants, amb màximes que aniran dels 18 als 20 graus mentre que les mínimes oscil·laran entre els 8 i els 12.

Deixa un comentari