El nou polígon del Torrent Malet entrarà en funcionament al febrer

Les obres de reurbanització del Torrent Malet avancen dins de termini i des de la regidoria d’Urbanisme i Obres Públiques es compta que sigui al mes de febrer quan pugui entrar en funcionament el nou polígon industrial.

Una vegada hagi acabat aquesta fase, encara quedarà per fer la nova rotonda d’accés que ha de servir per descongestionar la carretera de Premià de Dalt. El regidor d’urbanisme, Antoni Subirà, ha dit a Ràdio Premià de Mar que serà una fase més complexa que l’actual perquè s’haurà de coordinar amb Premià de Dalt. Tot i això, l’Ajuntament compta que aquesta nova infraestructura s’executarà durant el 2012.

El dinar de Sant Esteve de la regidoria de Gent Gran continua creixent

Nou increment d’assistència al al dinar de Sant Esteve organitzat per la regidoria de Gent Gran aquest dilluns: enguany hi han assistit més d’una cinquantena de premianencs. El casal de Can Manent va ser el lloc escollit per celebrar aquest acte pensat per aquelles persones que es troben soles durant les festes de Nadal, independentment de la seva situació econòmica. La regidora de Gent Gran, Imma Morales, ha agraït a Premià Notícies la col·laboració de les entitats que van fer possible un dinar que es va allargar fins ben bé les 18h gràcies al ball posterior.

Aquesta ha estat ja la quarta edició d’aquest dinar de Sant Esteve.

Més de 40 premianencs barrufen al Centre Cívic

Més de 40 nens i nenes de Premià de Mar van assistir ahir a la tarda a la primera sessió nadalenca de cinema infantil al Centre Cívic del carrer de l’Esperança. Amb la col·laboració dels monitors de l’Esplai Parroquial, els més petits van poder veure la versió cinematogràfica dels Barrufets. Ramon Coll, tècnic de les àrees de cultura i festes, feia una valoració positiva de l’assistència, notablement superior a la d’anys anteriors.

Ara, la propera sessió de cinema al Centre Cívic serà el proper dimarts dia 3, amb la projecció de “Hook”. Pel que a activitats nadalenques es refereix, avui serà el torn d’una sessió nadalenca de l’Hora del Conte a la biblioteca Martí Rosselló. Serà a les 18h a càrrec de Gina Clotet.

L’exposició – homenatge a Frederic Lloveras s’inaugurarà el 14 de gener

En sabíem el protagonista però ens en faltava la data exacta: l’exposició d’homenatge a l’aquarel·lista Frederic Lloveras de l’associació d’Artistes Plàstics s’inaugurarà el dissabte 14 de gener a la Sala Premiart del carrer de Sant Antoni. Així ho ha anunciat al programa “Tot d’una” d’aquesta casa el portaveu de l’entitat organitzadora, Antoni Bachs.

A banda de l’exposició, també es farà una taula rodona a l’entorn del personatge, nascut a Barcelona el 1912 i mort a Tossa de Mar el 1983. Tot i que mai va viure a Premià de Mar, Frederic Lloveras hi va estiuejar molts anys i actualment el seu fill sí resideix a Premià. És la col·lecció d’aquest fill, precisament, la que permetrà aquesta exposició, amb un catàleg de més de 50 obres.

Nova ampliació de serveis de Ràdio Premià de Mar

Ràdio Premià de Mar prepara per aquest 2012 una línia de pastes de te amb la forma de les cares dels locutors més populars de l’emissora. La iniciativa s’emmarca dins de la línia d’ampliacions de servei iniciada aquest 2011 amb d’altres projectes com la programació nocturna o les emissions televisives per internet. Segons el director de Ràdio Premià de Mar, Rafa Navarro, l’objectiu d’aquest projecte és clar i urgent: que Ràdio Premià de Mar es faci necessària entre polítics i ciutadania, evitant així el final d’altres mitjans de comunicació local.

D’entre la varietat de galetes que es posaran a la venda, destaquen les dolces “Lola Busquets”, de mel, merenga i caramel; les reconstituents “Xavier Traïd”, de figues, i les nostrades “Joan Vinyals”, de ratafia. Tot plegat, una informació que s’ha donat a conèixer just avui, 28 de desembre.