Mocions i preguntes tornen a capitalitzar el debat polític al ple de desembre

Imatge d'arxiu d'un ple municipal

Imatge d’arxiu d’un ple municipal

Ja s’ha fet pública l’ordre del dia del ple municipal ordinari de desembre de l’Ajuntament de Premià de Mar. Hi trobem dos apartats pel que fa a les qüestions que porta a aprovació l’equip de govern; contractacions i serveis econòmics. En el primer d’ells es porta a aprovació l’adhesió de l’Ajuntament a la compra agregada del serveis de telecomunicacions, mentre que a l’apartat de serveis econòmics es dóna compte d’un seguit d’informes d’intervenció i gestió tributària.

Després d’això ja ens trobem de nou un apartat de mocions, amb aportacions de la Coalició d’Esquerres, ERC i Crida Premianenca. Els primers demanen una modificació del ROM i millora de la participació ciutadana als Plens municipals. També aquest grup juntament amb  ERC i Crida Premianenca presenten una moció sobre la disminució de ràtio dels alumnes de P3. I Crida Premianenca en presenta tres: per la millora de la mobilitat a Premià de Mar; per a la promoció dels productes agroalimentaris de proximitat i ecològics i per la creació d’una taula de treball sobre gènere.

Finalment, precs i preguntes, amb una pregunta de la Coalició d’Esquerres sobre els contenidors d’Enric Granados, i dues de Crida Premianenca: sobre el reglament de participació i sobre la recollida sorres a rieres i torrents.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: