Ordenances, estació i mocions capitalitzen el ple municipal d’octubre

Imatge del ple municipal d'ahir

Imatge del ple municipal d’ahir

El ple d’octubre va donar ahir llum verda a les ordenances fiscals per l’any 2016. El fet que els impostos es mantinguin un any més congelats va limitar molt el debat i va facilitar l’aprovació del punt amb els únics vots contraris de Crida Premianenca i l’abstenció de Ciutadans i Coalició d’Esquerres. El ple també va aprovar el projecte d’accessos a l’estació de trens. En aquest sentit, govern i oposició van coincidir a lamentar que el cost de les obres, 241.561€, l’hagi de pagar l’Ajuntament, tot i que el Govern ho justifica per la urgència de garantir la seguretat. Escoltem Joan Ribet de Crida Premianenca i l’alcalde Miquel Buch:

http://www.ivoox.com/tall-ribetbuch-20151022_md_9124642_wp_1.mp3″

El punt es va aprovar amb l’únic vot en contra de Crida Premianenca. El ple incloïa d’altra banda set mocions, entre elles tres vinculades amb les declaracions judicials del 9N a càrrec de Crida Premianenca, CiU i PSC. Es van aprovar les que presentaven Crida Premianenca i CiU, i es va rebutjar la que portava el PSC. En concret, els socialistes demanaven no judicialitzar la política, Crida Premianenca criticava les represàlies judicials derivades del 9N i CiU donava suport als tres encausats. Escoltem David Gutiérrez, Joan Ribet i Miquel Buch respectivament:

http://www.ivoox.com/tall-gutierrezribetbuch-20151022_md_9124653_wp_1.mp3″

La resta de mocions es van aprovar. ERC en presentava dues: per la creació d’un espai destinat a horts urbans a Premià de Mar i per la creació d’una taula de debat dels serveis socials. Ciutadans en presentava una per evitar els talls de subministraments a les llars de Premià de Mar sense el coneixement i autorització prèvia del Servei d’Atenció a les Persones, i la Coalició d’Esquerres una altra contra la precarietat laboral en les contractacions públiques. El ple d’octubre es va poder seguir per primera vegada en vídeo i en directe des del web de Ràdio Premià de Mar.

Escolta la crònica del ple municipal sencera:

http://www.ivoox.com/cronica-ple-20151022_md_9124713_wp_1.mp3″

Descarrega

Escolta el Ple:

http://www.ivoox.com/ple-ordinari-octubre-2015-1-2_md_9115486_wp_1.mp3″

Descarrega 2a part

http://www.ivoox.com/ple-ordinari-octubre-2015-2-2_md_9115490_wp_1.mp3″

Descarrega 2a part

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: