Vila es compromet a estudiar el preu del rescat de la C32 amb Preservem el Maresme, però esquiva parlar de la gratuïtat el 2016

Presentació de la Declaració del Maresme 2015

Presentació de la Declaració del Maresme 2015

La inclusió de Preservem el Maresme a la Taula de Mobilitat de la comarca i a la comissió de mobilitat del Consell Comarcal, i un estudi pormenoritzat sobre el que costaria rescatar l’autopista C32. Són els dos compromisos que avui han portat aquesta entitat a mostrar-se “satisfeta” de la trobada que es va celebrar ahir amb el Conseller de Territori Santi Vila, reunió a la qual també van acudir el candidat de CiU a Mataró a les municipals, Quim Fernández, i el president del Consell Comarcal. Escoltem Antoni Esteban, portaveu de Preservem el Maresme:

http://www.ivoox.com/tall-esteban-2015-06-05_md_4598422_wp_1.mp3″

Esteban, que s’ha mostrat molt crític públicament amb Vila (sobretot després que aquesta reunió s’hagués ajornat dos cops) ha aplaudit que el conseller accepti el diàleg amb la societat civil i ha dit que li donen un vot de confiança, a pesar -segons Esteban- dels cops que ha faltat a la seva paraula. A la trobada se li va lliurar a Vila la Declaració Maresme 2015, que demana la gratuïtat de la C32 el 2016, una reclamació sobre la qual el conseller no es va pronunciar. Es dóna el cas que unes hores després, el mateix Santi Vila anunciava en un acte que a partir del setembre els cotxes elèctrics no pagaran peatge a les autopistes de titularitat catalana, com informava avui el Diari Maresme.

Escolta l’entrevista sencera a Antoni Esteban:

http://www.ivoox.com/entrevista-esteban-2015-06-05_md_4598426_wp_1.mp3″ Descarrega

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: