Titulars i Premià Notícies de dijous 6 de febrer de 2014

Premià Notícies de dijous 6 de febrer

http://www.ivoox.com/premia-noticies-2014-02-06-migdia_md_2805832_1.mp3″ Descarrega l’informatiu

Alumnes al pati de l'escola Mar Nova

Alumnes al pati de l’escola Mar Nova

L’Ajuntament posa facilitats per a la instal·lació del mòdul que falta a l’escola Mar Nova i demana la seva instal·lació a Serveis Territorials. L’Ajuntament de Premià de Mar s’ha posat avui al costat de l’Escola Mar Nova pel que fa a l’exigència d’un nou mòdul per al centre i en la defensa de la línia de P3 per al curs que ve. La tècnica de l’àrea Rosa Girós ha indicat fa uns minuts en aquest informatiu que s’ha enviat una carta a serveis territorials d’ensenyament demanant el mòdul, i també s’ha mostrat plenament confiada que el Departament mantindrà aquesta línia el pròxim curs. Recordem que aquesta setmana l’AMPA d’aquest centre ha fet públic el seu temor que la tardança en l’arribada d’aquest mòdul pugui significar l’eliminació de la línia de P3 a l’escola i el temor també que això deixi a l’aire el futur mateix de l’escola. D’altra banda aquesta setmana comencen les jornades de portes obertes als centres premianencs, que s’allargarà fins el 8 de març.

Puja l’atur el gener al Maresme però baixa un 4% en relació amb l’any passat. L’atur ha crescut a la comarca del Maresme durant el mes de gener.  La bona notícia és, però, que a la comarca hi ha un 4% menys de desocupació que fa un any.  Pel que fa al cas concret de Premià de Mar, les xifres a penes han registrat variacions respecte al desembre. Amb tot, la taxa d’atur a la ciutat continua sent del 18,80%, més d’un punt per sobre de la mitjana comarcal que és del 17,5%.

La nova consellera de joventut, cultura, salut i consum, Blanca Arbell, d’ERC, planteja polítiques continuistes al Consell Comarcal. Donar continuïtat a les tasques que en matèria de joventut, cultura, salut i consum es feien fins ara des de la macro àrea de Benestar del Consell Comarcal del Maresme. Aquesta és la prioritat que s’ha marcat Blanca Arbell com a consellera de l’àrea de nova creació de l’ens comarcal. Blanca Arbell, que és presidenta d’ERC a la comarca, ha destacat en matèria cultural els actes de commemoració del Tricentenari del 1714 al Maresme i la continuïtat de la Mostra Literària.

Pepe Semitiel porta el mar premianenc a Badalona amb una exposició de les seves pintures. El mar de Premià de Mar des d’avui a la sala Refugi del Centre Cultural Badalona. L’artista murcià Pepe Semitiel exposa a partir d’aquest vespre un recull de marines en el marc de l’exposició “Un paisatge…un instant”. Els quadres s’han exposat prèviament a Barcelona, Múrcia i fins i tot al Japó.

La fundació Fedamar que organitza extraescolars esportius a discapacitats intel·lectuals, busca aterrar a Premià de Mar. La Fundació Fedamar, que ofereix des de l’any passat extraescolars esportius a discapacitats intel.lectuals, ha iniciat converses amb l’Ajuntament de Premià de Mar per tal de dispensar també aquests serveis al nostre municipi: de moment la fundació té seu a Arenys de Mar i Mataró i ara busca extendre’s al Baix Maresme.

Ambient assolellat i temperatures màximes clarament més altes al Maresme. Segons el servei Meteomar del Consell Comarcal del Maresme, ambient assolellat a tota la comarca tot i la presència d’intervals de núvols alts i mitgencs. Temperatures màximes clarament més altes, anant dels 16 als 18 graus, mentre que les mínimes han baixat lleugerament a la costa i han anat dels 2 als 8. Per demà divendres s’espera que a primeres hores del matí la nuvolositat sigui abundant a tota la comarca i podran caure algunes gotes disperses. Entre mig matí i primeres hores de la tarda s’esperen precipitacions en forma de ruixats febles i aïllats al Maresme Nord.  Les temperatures màximes baixaran i aniran dels 13 als 15 graus mentre que les mínimes pujaran i aniran dels 5 als 9.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: