ERC denuncia un canvi d’estratègia de l’Ajuntament en matèria d’aparcaments

La secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya ha acusat el govern municipal de canviar la seva política en matèria d’aparcaments amb l’actuació integral aprovada el mes de maig que ha reordenat les places de zona blava municipal. Segons el president de la secció local d’Esquerra Republicana, Ernest Casadesús, les modificacions que s’estan realitzant des de l’Ajuntament són diferents al que s’havia marcat en els plans i estudis previstos quan els republicans formaven part de l’equip de govern, en l’anterior mandat. 

Entrant en les mesures preses per l’Ajuntament, Casadesús també ha dit que aquest no és el moment per instaurar zones verdes a la ciutat i que si l’Ajuntament necessita millorar la recaptació municipal, hi ha altres maneres de fer-ho. En aquest sentit, els republicans premianencs proposen un impost a les entitats bancàries per utilització de la via pública si tenen caixers automàtics a l’exteriors. Aquesta proposta la va presentarla Coalició d’Esquerres al ple de novembre i va ser rebutjada. En la mateixa línia, Casadesús tambe ha proposat una centralització de la xarxa de comunicacions que utilitzen els Ajuntaments més propers.

Finalment, Casadesús s’ha volgut desmarcar del moviment “Basta ya de zona azul en Premià de Mar” tot i reconèixer que hi podrien tenir algun element en comú.

Quant a Carles
Tecnic de so en ràdio, muntador musical, web, blocs, social media, motos, mac, run, trail, btt

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: