‘Debat de portaveus’: Editorial del Premià Notícies del 28 de Juny de 2012

Representants dels cinc grups polítics presents al ple de l’ajuntament es trobaran a les 7 de la tarda d’avui a l’estudi nº 1 de Ràdio Premià de Mar per fer balanç del curs polític que està a punt d’acabar, el primer del mandat 2011-2015. Des de l’àrea d’Informatius d’aquesta casa ens ha semblat interessant organitzar aquest programa especial d’una hora de durada per escoltar les valoracions que els diferents grups han de fer sobre la tasca de l’Equip de Govern durant aquest any, però també de la seva pròpia. També hi haurà temps d’analitzar aspectes més puntuals com l’economia, la neteja de la ciutat o l’aparcament, un tema com sabeu de vigent actualitat a partir de la campanya ciutadana contra les zones blaves.
Els temes que es tractaran avui en aquest debat no han estat escollits a l’atzar. La seva selecció ve donada per aquelles qüestions que els premianencs han ressaltat com les més preocupants que, com a ciutadans, aprecien de Premià de Mar, i que hem anat recollint setmanalment en el Trucòmetre, l’enquesta telefònica que us hem estat oferint cada dimecres com a secció en aquest mateix informatiu.
Creiem que el paper d’un mitjà de comunicació públic com és Ràdio Premià de Mar ha d’anar més enllà de la informació puntual de les coses que passen a la ciutat. Portar els polítics a la Ràdio perquè s’expliquin sobre els temes candents i contrastin posicions al respecte amb la resta de grups també és tasca nostra. És per això que organitzem un programa com el que us proposem avui. Esperem que el debat sigui interessant i clarificador.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: