‘Preservem el Maresme’ porta els laterals de la C32 als tribunals

Planells del projecte de vials laterals

La coordinadora ‘Preservem el Maresme’ emprendrà accions legals per aturar la construcció dels carrils laterals a l’autopista C32 a Mataró com a primer pas per la construcció de la Ronda Maresme. Des de la coordinadora consideren que el projecte conté elements que poden portar a la seva paralització als tribunals. La coordinadora ‘Preservem el Maresme’ es va presentar dissabte davant la comarca en un acte lúdic i reivindicatiu a centre històric de Mataró.

Satisfacció entre els responsables de la coordinadora ‘Preservem el Maresme’ després de la presentació pública que van fer dissabte a Mataró i que servia per plantejar les seves reivindicacions a nivell de comarca. El portaveu de l’entitat, Antoni Esteban ha explicat a Premià Notícies que l’acte es va viure en un ambient festiu pels carrers del centre històric de Mataró. Davant de la resposta del públic que va seguir les activitats de la coordinadora, els responsables d’aquesta alerten de la poca o nul·la informació que disposen els veïns de Mataró sobre el que està a punt de passar a la C32 al seu pas per la capital de la comarca.

Ara el següent pas passa pels tribunals. Antoni Esteban considera que el projecte dels laterals de la C32 a Mataró incorpora elements que poden implicar la seva suspensió judicial.

La coordinadora ‘Preservem el Maresme’ va néixer físicament a Premià de Mar, tot i que aplega entitats ciutadanes de tota la comarca. La plataforma ‘Camí Ral’ de Premià de Mar forma part d’aquesta coordinadora presentada dissabte a Mataró.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: