Obert fins el 16 de febrer el període de preinscripcions del segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria

Fins el 16 de febrer està obert el període de preinscripcions del segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria. El període s’ha avançat dos mesos per l’avançament del calendari escolar del curs vinent. Per primera vegada les famílies monoparentals s’equiparen a les famílies nombroses en el procés de preinscripció. Les llistes varemades es posaran a exposició pública entre el 17 i el 22 de febrer.

Des d’avui i fins el 16 de febrer està obert el període de preinscripcions d’educació infantil segon cicle, primària i secundària obligatòria. El període s’ha avançat dos mesos com a conseqüència de l’avançament del calendari escolar del curs 2010-2011.

A l’hora de decidir que els nens vagin a la primera opció d’escola demanada hi ha un seguit de criteris de prioritat. Atenció perquè enguany hi ha algunes novetats al respecte. Entre altres coses, per primera vegada les famílies monoparentals queden equiparades a les famílies nombroses en el procés de preinscripció.

Un cop finalitzat el període de preinscripcions, entre el 17 i el 22 de febrer es presentaran les llistes varemades. Les famílies que no estiguin d’acord amb l’assignació de l’escola a l’alumne, podem presentar les seves reclamacions al centre on s’ha fet la preinscripció. A partir d’aquí vindran els períodes de matriculació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: